Kennismaken met honkbal of softbal? Train 3x gratis mee!

Honkbal, Softbal, BeeBall of toch Slowpitch? Bij B.S.C. Almere verwelkomen we je graag om een van deze sporten eens gratis uit te komen proberen! Bij B.S.C. Almere staan sociale binding, sportplezier en samenwerking centraal.

Gratis meedoen

Je bent van harte welkom om 3x gratis mee te doen met een training, waar in je kunt beslissen of de sport iets voor je is. Geef je op via het aanmeldformulier onderaan deze pagina om je aan te melden voor 3 gratis trainingen. Je kunt natuurlijk ook op ons complex langskomen en eerst een keer de sfeer proeven. Bekijk hier de contributie prijzen van 2023.

B.S.C. Almere werkt samen met het Jeugdsportfonds. Klik hier voor meer informatie. Hieronder tref je een aantal documenten aan die je meer vertellen over onze sporten.

Inschrijven

Wil je je gelijk inschrijven zonder gratis mee te trainen? Ga dan gelijk door naar het inschrijfformulier

Uitleg van onze sporten
Uitleg Softbal        

 

Uitleg Honkbal        

   

Uitleg Slowpitch        

 

Uitleg Beeball        

   

Voor onze jongste spelers: Beeball

Beeball is een leuke balsport voor jongens en meisjes. Al vanaf 5 jaar kan je bij B.S.C. Almere meedoen met deze teamsport. Beeball lijkt veel op honkbal en softbal en de kinderen worden spelenderwijs hierop voorbereid. Honkbal en softbal worden al meer dan 150 jaar in Amerika gespeeld. Beeball is een sterk vereenvoudigde vorm van honkbal en softbal bedoeld om de jongste kinderen de beginselen van deze sporten aan te leren. Het spel wordt gespeeld door jongens en meisjes vanaf 6 tot 10 jaar. De veiligheid van het spel is erg belangrijk. Hier heeft BeeBall rekening mee gehouden door middel van een zachte knuppel en een zachte speelbal.

 

Vrijblijvend 3x mee trainen

Indien speler/speelster jonger dan 18 jaar is
voorbeeld: 05-11-1994