Honkbal, Softbal, BeeBall of toch Slowpitch? Bij Almere ’90 verwelkomen we je graag om een van deze sporten eens uit te komen proberen! Bij Almere ’90 staan sociale binding, sportplezier en samenwerking centraal.

Je bent van harte welkom om 3 keer mee te doen met een training, waar in je kunt beslissen of de sport iets voor je is! Neem contact op via het aanmeldformulier onderaan deze pagina om je aan te melden! Je kunt natuurlijk ook op ons complex langskomen en eerst een keer de sfeer proeven. Bekijk hier de contributie prijzen van 2018.

Almere’90 werkt samen met het Jeugdsportfonds. Klik hier voor meer informatie. Hieronder tref je een aantal documenten aan die je meer vertellen over onze sporten.

Uitleg Softbal

 

Uitleg Honkbal

   

Uitleg Slowpitch

 

Uitleg Beeball

   

Beeball is een leuke balsport voor jongens en meisjes. Al vanaf 5 jaar kan je bij Almere ’90 meedoen met deze teamsport. Beeball lijkt veel op honkbal en softbal en de kinderen worden spelenderwijs hierop voorbereid. Honkbal en softbal worden al meer dan 150 jaar in Amerika gespeeld. Beeball is een sterk vereenvoudigde vorm van honkbal en softbal bedoeld om de jongste kinderen de beginselen van deze sporten aan te leren. Het spel wordt gespeeld door jongens en meisjes vanaf 6 tot 10 jaar. De veiligheid van het spel is erg belangrijk. Hier heeft BeeBall rekening mee gehouden door middel van een zachte knuppel en een zachte speelbal.

 

Aanmeldformulier

voorbeeld: 05-11-1994