Bekijk hier de contributie

(dd-mm-jjjj)

Vrijwilligersbijdrage

Voor het goed functioneren van de vereniging dient iedereen zijn steentje bij te dragen om te zorgen dat alles goed verloopt. Per jaar verwachten wij per lid minimaal 16 uur vrijwilligerswerk. Zie ook Statuten en Huishoudelijk Reglement art. 43/50 op www.almere90.nl.
Voor jeugdleden onder de 18 geldt dat ouders/verzorgers deze taak op zich nemen.

Foto's en video opnames

Ga je akkoord met het publiceren van foto's en/of ander beeldmateriaal ter promotie voor onze website, sociale media, gemaakt tijdens wedstrijden en/of op ons sportcomplex?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de club. Geef hieronder een e-mailadres(sen) op als je de nieuwsbrief van B.S.C. Almere wilt ontvangen. Uitschrijven kan altijd.

Machtiging automatische incasso / overboeken contributie

Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging toestemming aan B.S.C. Almere om bedragen van de bankrekening af te schrijven wegens contributie voor hierboven genoemde speler/speelster.
https://www.a90.nl/huishoudelijk-reglement/
En daarmee de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen.
Via de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het beleid en de activiteiten op onze vereniging. Uitschrijven kan altijd.

Privacy

Jouw persoonsgegevens zullen door B.S.C. Almere worden verwerkt in overeenstemming met haar privacybeleid: https://www.a90.nl/privacy/