Alle wedstrijden t/m 6 juni.

thuiswedstrijden
uitwedstrijden

De wedstrijden t/m 15 mei

thuiswedstrijden
uitwedstrijden

OPENINGSDAG GROOT SUCCES!

BSC ALMERE VIERT CLUB SEIZOEN OPENINGSDAG 2022 IN HET ALMERE WK HONKBAL STADION

Zondag 24 April was het zover. De officiële CLUB ‘Openingsdag’ van het Honkbal & Softbal seizoen. Een jaarlijkse traditie die niet mag ontbreken, dat met vele jeugd spelers. Van de beeballertjes, tot junioren en beide Honkbal & Softbal A-selecties, zij betraden enorm enthousiast het WK Stadionveld. Om klokslag 12:00 uur was het aan! Met swingende muziek, speaker, mascotte Mighty Mags en de Almere clubvoorzitter. De ceremoniële eerste bal ontbrak vanzelfsprekend niet, met de ‘first pitches’ door de werpers en catchers van de Honkbal 1 + Softbal 1 Teams. Dat onder de bezielende steun van het talrijke publiek waaronder veel ouders, oma’s en opa’s en oud leden, lekker opgezweept door de fanatieke aanmoediging van de illustere & beroemde ‘Mighty Mags’. Hilarische momenten! Geweldig

Clubvoorzitter Frank Groen benadrukte het belang van de fijne en vrolijke sfeer op deze openingsdag en de zo positieve en mooie ontwikkelingen bij de club, dat met name bij bv. de jeugdopleidingen, de kantine inrichting en in het bijzonder de fraaie LED verlichting op liefst drie officiële, fraaie velden. En heel belangrijk, de aanwas van nieuwe leden bij de jeugd én heel opvallend ook, senioren leden. Het bracht de Koninklijke Nederlandse Base & Softbal Bond tot de kwalificatie: ‘Beste club van het Jaar’.

Daarna was het tijd voor de wedstrijden van de beide A-selectie Teams en leuke festiviteiten, waarbij zeker de jeugd zich helemaal kon uitleven op een kolossaal springkussen en mooie honkbal en softbal koopjes bij de fraaie sale kraam in de kantine. Lekkere culinaire snacks van Benny’s Chicken, maakten de Openingsdag tot een compleet gezellig clubfeest bij het in oktober dit jaar, veertig jaar bestaande BSC Almere!

Alle wedstrijden t/m 8 mei a.s.

Komende zondag 24 april hebben we onze officiële OPENINGSDAY. Zowel Heren 1 als Dames 1 spelen deze zondag voor het eerst samen thuis. Hiernaast organiseren we allerlei leuke dingen voor de jeugd. Hou in dit kader ook FB in de gaten.

thuiswedstrijden
uitwedstrijden

Alle Wedstrijden de komende twee weken

Hieronder een overzicht van alle (oefen)wedstrijden tot en met 10 april. Let ook: vanwege het koude weer zijn niet altijd de velden beschikbaar bij ons of de tegenstander. Vrijdag 1 april (geen grap) gaan de wedstrijden vanwege de koude niet door bij Almere. Op zaterdag 2 april vervalt ook de driekamp van SB D2.

HET SEIZOEN IS WEER BEGONNEN !

Hieronder een overzicht van de oefenwedstrijden deze week en komende week. Let op: dit kan nog aangepast worden.

Zondag 27 maart speelt ook HB u21-1 thuis op veld 2 om 11.00 uur.

« Oudere berichten

© 2022 Almere '90

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑