Club van de week Vriendenloterij

B.S.C. Almere komt in aanmerking voor Club van de Week van de Vriendenloterij. Hierdoor maakt de club kans op een éénmalige bijdrage van € 5.000 voor een specifiek project en in ons geval is dat de verduurzaming van onze buitenverlichting. Het bestuur heeft al contact gehad met de vriendenloterij en de loterij heeft aangegeven dat er onder 1 voorwaarde het bedrag toegekend krijgen. Als club moeten we minimaal 22 loten verkopen aan leden, vrienden, familie of bekenden. Op maandag 10 mei aanstaande hebben we een belavond gepland en hiervoor zoeken wij minimaal 7 vrijwilligers. Onder begeleiding van de vriendenloterij wordt er een belronde gehouden. Aanvang is om 19.00 uur tot max. 22.00 uur in de kantine op de club.

Graag opgeven bij  communicatie@almere90.nl

Het is natuurlijk ook mogelijk om je meteen op te geven indien je een lot wilt kopen ( kosten 14,95 per maand, maandelijks opzegbaar) . Bij interesse graag ook doorgeven op bovengenoemd emailadres met vermelding van naam en telefoonnummer zodat we je 10 mei kunnen bellen.


Club van het jaar verkiezing!

Zet jouw club in de schijnwerpers!

stemmen op clubvanhetjaar.nl

Ben je trots op de veerkracht die bsc Almere het afgelopen jaar getoond heeft? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2021! Win naast de titel een masterclass, een professionele promovideo van jouw club en maak gebruik van alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht om de veerkracht van jouw club in de schijnwerpers te zetten.

Het is zonder twijfel een uitdagend jaar geweest voor alle sport- en cultuurclubs. Maar het verenigingshart klopt als nooit tevoren. De één organiseerde buitenconcerten voor ouderen. De ander organiseerde kleinschalige wedstrijdjes voor kinderen, zette een online veiling op om de clubkas te spekken, bood het lokale zangkoor de mogelijkheid om buiten op de overdekte tribune te repeteren of deed boodschappen voor buurtbewoners. Kortom, sportclubs en cultuurverenigingen lieten zich het afgelopen jaar massaal van hun meest creatieve kant zien. Om extra inkomsten te creëren in een tijd waarin bijna alle activiteiten wegvielen, maar ook om in verbinding te blijven met hun leden en buurt. Deze clubs verdienen een podium!

stemmen: clubvanhetjaar.nl

Van Almere’90 naar BSC ALMERE

Sinds 1982 wordt er in Almere honkbal en softbal gespeeld en daarmee behoort de vereniging tot één der eerste en oudste sportclubs binnen Almere.

Door de jaren heen zijn er diverse namen verbonden geweest aan de club, of aan de sporten: Polmerians, Almere’82, Almere Giants, Almere Magpies, Almere Angels en natuurlijk Almere’90. 

Vanaf 2011 speelt de club met de naam ALMERE op het tenue en nu in 2021, maakt de club dit officieel. Met de naamswijziging van B.S.C. Almere’90 naar B.S.C. ALMERE.

De gehele historie van verenigingsnamen wordt zo in één clubnaam gebundeld. De naam die staat voor de algemene herkenbaarheid van de plaats van waaruit de club actief is. De gemeente van vestiging en locatie.  

Hierdoor ontstaat er meteen én breed, een directe verbinding met de stad en provincie. Juist die connectie is ook vanuit commercieel oogpunt uitstekend te gebruiken richting media, gemeente, partners en overige geïnteresseerden.
En last but not least, maar zeker enorm belangrijk en aansprekend, de bekendheid van de club in de honk- en softbal wereld. Nationaal en internationaal.

De vereniging gaat de clubhistorie vanaf 1982 zeker niet meer uit het oog verliezen en die bijna veertigjarige (!) geschiedenis, waarborgen voor in de toekomst en komende generaties.
Aan de wijze waarop en de nadere invulling daarvan, wordt al gewerkt en het e.e.a. zal vanaf 2022 definitief gestalte krijgen.

BSC ALMERE

Trainingsgebruik van de velden 2021

De velden zijn weer gereed gemaakt door de gemeente Almere en mogen weer gebruikt worden!

Voor de trainingen geldt vanaf heden het volgende schema. Wedstrijden worden in overleg met de wedstrijdsecretariaten ingepland.

buitentraining-2021-2

Ook de Windmill Classic 2021 helaas afgelast…

De Windmill Classic. De zevende (!) editie. Het grootste internationale familie Slowpitch toernooi van Europa. Met honderden spelers en tientallen teams. Sinds 2014 (!) bij Almere. Onze club. Vorig jaar moesten wij dit vanwege corona dit topevenement al aflasten en doorschuiven naar dit jaar.

Vanwege de nog immer huidige ernstige corona situatie hebben we helaas ook onze WMC 2021 dus moeten annuleren. Dat doet pijn, dat begrijpen jullie. Sportief gezien, maar zeker ook financieel voor onze club. Maar vol goede moed zijn we met onze staf alweer bezig met de nodige voorbereidingen van de zevende editie volgend jaar. Dus zeggen we: Stay tuned: voor de Windmill Classic 2022 !

Het winkeltje is weer open !

Heb jij nog spullen nodig voor het nieuwe seizoen? Vanaf deze week mogen we je weer ontvangen in ‘t Winkeltje. Maak vooraf online je afspraak.https://www.myreservations.nl/calendar.php…

« Oudere berichten

© 2021 Almere '90

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑