De nieuwe tenues kunnen worden opgehaald !

De bestelde tenues zijn binnen, laat het seizoen maar beginnen. Wij openen speciaal voor het ophalen van de tenues de Almere ‘90 drive-thru. Zaterdag 27 februari van 10.00 tot 11.30, dinsdag 2 maart van 19.00 tot 20.00 en donderdag 4 maart van 19.00 tot 20.00 is onze drive-thru is geopend om de bestelde tenues uit te leveren. See you there.

Crowdfundactie Almere ’90: Elk lid een LED!

Om Almere ’90 helemaal klaar te stomen voor de toekomst, willen we de hal en kleedkamers voorzien van moderne LED-verlichting en dus flink verduurzamen. Dit levert de club een enorme besparing op elektriciteitskosten en verbetering van veiligheid door meer lichtopbrengst. 

Streefbedrag: € 3.000,-

Help jij mee om onze club te verlichten? Één LED kost € 7,50, wat betekent dat we dit bedrag 400 keer moeten ophalen. Uiteraard zijn aangepaste donaties ook van harte welkom!

Klik hier om te doneren

Kerstgroet voorzitter Frank Groen

Beste leden,

Wat een verschrikkelijk jaar hebben we achter de rug en niet alleen op sportief gebied. Door alle beperkingen hebben we allemaal onze levensstijl moeten aanpassen en heeft het C-virus een enorme impact op onze maatschappij. Gelukkig is het vaccin in aantocht en daardoor licht aan het eind van de tunnel. 

Een grote dank gaat uit naar alle leden en vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt dat de club heeft kunnen overleven dit jaar. Dankzij jullie steun heeft de club aan haar jaarlijkse verplichtingen kunnen voldoen en kunnen we vol positieve energie het nieuwe jaar in. 

Dit laat ook zien dat we een echte club zijn en dat we elkaar steunen, in goede en slechte tijden.

Dan toch een kleine terugblik op het seizoen 2020 :

Begin dit jaar waren alle teams volop in training ter voorbereiding op het seizoen 2020 en in maart kwam daar een abrupt einde aan door de 1e lockdown. In juni werden de regels versoepeld en konden we de trainingen weer hervatten alsmede het organiseren van een zeer geslaagde clinic voor alle jeugdleden. In juli werden ook weer de competities opgestart en konden we nog enigszins het verloren seizoen goedmaken door lekker te ballen. Door snel handelen heeft de club nog enkele slowpitch toernooien kunnen organiseren maar door het slechte weer is het laatste toernooi en ook de competities helaas in treurnis geëindigd, soort van weerspiegeling van het hele jaar. De maand oktober stond in het teken van het opknappen van de hal, schilderen van de muren en de hitting school van Danny Rombley T4 heeft ervoor gezorgd dat er een 2e tunnel is gekomen. Ook bij deze job was er veel ondersteuning van de leden en hadden we een sponsor die de verf kosteloos beschikbaar stelde.  In aanloop naar het nieuwe seizoen 2021 heeft de jeugd van de honkbaltak elke zaterdag- en zondagmorgen voluit getraind, maar hier gooide de 2e lockdown ook roet in het eten. Gelukkig betrof het alleen het laatste weekend waardoor de jeugdleden toch hebben kunnen genieten van 7 weekenden honkbal.

Vooruitblik 2021 :

De club maakt een enorme groei door en zowel de honk- als softbaltak zijn beiden ruim vertegenwoordigd met teams in de competities van 2021. In de afgelopen maanden is er veel gedaan op het gebied van sponsoring en het gevolg is dat we meerdere sponsoren hebben gevonden die de club willen ondersteunen in het aankomende jaar. Als bestuur zitten we middenin het traject om de huidige verlichting te vervangen door LED en de vooruitzichten zijn erg positief, op korte termijn zal hier meer nieuws over volgen. De kalender voor de toernooien begint ook weer aardig vol te lopen, waardoor we kunnen rekenen op wat extra inkomsten.

Al met al is het bestuur zeer positief richting de toekomst en nu maar duimen dat we snel weer onze sport kunnen beoefenen.

Nogmaals grote dank aan alle leden voor vooral veel geduld in een raar jaar. Dank aan iedereen die Almere’90 afgelopen jaar gesteund heeft, op welke manier ook of gewoon een goed hart heeft toegedragen.

Ik wens jullie allen namens het bestuur, ondanks de beperkingen, gezellige feestdagen toe.  En natuurlijk een mooi en vooral gezond 2021! En hopelijk zien we elkaar over niet al te lange tijd weer bij de club.

Met sportieve groet,

Frank Groen

Voorzitter

Fijne feestdagen en een gezond, sportief en coronavrij 2021!

Wegens Covid-19 tot 19 januari dicht

Zoals we allemaal vanavond hebben kunnen zien, gaat Nederland in een lockdown tot 19 januari. Eén van de maatregelen is dat er alleen nog maar buiten gesport mag worden in een groepje van 2 personen. Dit geldt overigens niet voor jongeren onder de 18, maar honkbal is nu eenmaal een zomersport en de velden zijn in de winter niet bespeelbaar. De gemeente Almere maakt de velden normaal gesproken begin maart speelklaar voor het seizoen en tot die tijd kan de club ze niet gebruiken. Dit houdt dus in dat wij helaas ook de deuren bij Almere’90 moeten sluiten tot in ieder geval 19 januari. 
Voor nu stay safe, hele fijne feestdagen en op naar een sportief 2021!

Het Bestuur

⚾️
🥎

Stanley Engelhardt overleden

« Oudere berichten

© 2021 Almere '90

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑