De wedstrijden t/m 23 juni

Help jij met het testen van een nieuwe Marktplaats-functie?

Wesley Jacobs (honkbal heren 2) is werkzaam bij Marktplaats, waar op dit moment het concept “groepen” wordt getest. Dit is een eigen plek binnen Marktplaats waar de advertenties van de gebruikers staan, die zich hebben aangemeld voor een groep. Deze advertenties zijn ook nog gewoon beschikbaar voor alle andere gebruikers van Marktplaats.

“Omdat er binnen onze club wel eens spullen worden geruild of verkocht aan elkaar, zou ik dit willen proberen als allereerste sportclub op Marktplaats: Groep Almere ‘90!”

Deel je honk- of softbalspullen, trainingsmaterialen, spellen, boeken of andere voorwerpen waar je medeleden of de club iets aan kan hebben!

Als je mee wilt doen, volg dan de link hieronder; het enige dat je nodig hebt, is een Marktplaats account. Het is dus nog een proef en alle feedback wordt op prijs gesteld!

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via Facebook in de comments!

Open de Marktplaats-groep: https://www.marktplaats.nl/link/groups/club-almere-90

Erelid Wim Overman overleden


Afgelopen woensdag 5 juni jl. bereikte ons het droevige nieuws dat medeoprichter en erelid Wim Overman die ochtend is overleden.

Wim was één van de leden van het eerste uur en heeft samen met Noul Collé en Leo Groothuesheidkamp in 1982 Polmerians opgericht.

Hij heeft jarenlang de rol van penningmeester in het bestuur vervuld, was trainer en / of coach van heel veel jeugdleden en was aanwezig als vrijwilliger bij alle (grote) evenementen die op de club plaatsvonden en is zeer terecht in 1996 tot Erelid benoemd.

Wij wensen Adri, Peter, Marc, Renske en overige familie veel sterkte toe.

Bestuur, leden en vrienden van bsc Almere’90.

NK Little League 2019

Nog 2 nachtjes slapen en het is zover, het NK Little League 2019! Ben jij er bij?

Bekijk hier het programmaboekje

We zijn nog steeds op zoek naar personen die kunnen helpen op vrijdagavond 7 juni met voorbereidingen, zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni bij verschillende onderdelen als bardienst, verkeersregelaar, spelbegeleider, veldcoordinator etc. En dinsdag 11 juni in de ochtend om op te opruimen. Deze uren tellen mee voor de 16 uur vrijwilligers uren die elk clublid per jaar dient te maken. Het overzicht met openstaande diensten hangt in de kantine, vul daar gerust een dienst in en help ons om dit evenement tot een succes te maken! (of meld je aan via toernooien@almere90.nl


Overlijden Wim Overman

Vandaag bereikte ons het droevige nieuws dat medeoprichter en erelid Wim Overman vanochtend is overleden.

Wim was één van de leden van het eerste uur en heeft samen met Noul Collé en Leo Grootheusheidkamp in 1982 Polmerians opgericht.

Hij heeft jarenlang de rol van penningmeester in het bestuur vervuld en was aanwezig als vrijwilliger bij alle (grote) evenementen die op de club plaatsvonden en is zeer terecht in 1996 tot Erelid benoemd.

Wij wensen Adri, Peter, Marc, Renske en overige familie veel sterkte toe.

De wedstrijden t/m week 24 !

« Oudere berichten

© 2019 Almere '90

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑