Historie

De vereniging is op 27 oktober 1982 opgericht onder de naam Polmerians. Toendertijd werd er nog gespeeld op het sportpark Klein-Brand. In 1990 is de club verhuisd naar de huidige locatie op het Fanny Blankers Koen Sportpark en is de naam omgedoopt naar BSC Almere’90.

Huidige situatie

BSC Almere ’90 is met ongeveer 300 leden één van de grootste honk- en softbal verenigingen van midden Nederland. Almere’90 heeft ca. 20 teams welke deelnemen aan de competitie van de Koninklijke Baseball en Softbal Bond (KNBSB), waarvan het grootste deel jeugdteams. Almere ’90 heeft senioren softbal (zowel dames als heren), jeugdsoftbal (voor meisjes), senioren honkbal (voor heren), jeugd honkbal (voor jongens) en Beeball (jongens en meisjes tot en met 10 jaar). Alle hoogste jeugdteams spelen in de hoogste klasse van hun leeftijd in de bondscompetities. De seniorenteams honk- en softbal spelen op breedtesport en recreatiesport niveau. Almere ’90 heeft één van de mooiste (stadion) complexen in Nederland, waarbij een viertal velden voorzien zijn van licht. Tevens beschikt de club over een eigen trainingshal en krachthonk, waardoor er het gehele jaar getraind kan worden.

Interesse?

Zou je lid willen worden of wil je eens mee trainen? Kijk op de pagina Meetrainen en lid worden voor 3 gratis trainingen!

Contributie

De contributie wordt vastgesteld door de ledenvergadering. Informatie over aanmelding en contributie vind je hier.

Privacy

De privacy verklaring van BSC Almere vindt je hieronder: