VANWEGE HET CORONAVIRUS BLIJFT OOK HET WINKELTJE HELAAS TOT 31 MAART GESLOTEN !

____________________________________________________________________________

 

BESTEL JE NIEUWE TENUE VOOR HET SEIZOEN 2020 OP TIJD !

_____________________________________________________________________________

In de winkel vindt je een ruime sortering honkbal- en softbalspullen, uniformen, helmen, petten, bescherming en nog veel meer.

Openingstijden

In deze maand maart’20 is de winkel geopend op de volgende tijden:

  • Zaterdag van   12:00 – 13:30
  • Dinsdag van    19:00 – 20:00

Wil je buiten deze tijden langskomen? Stuur dan een emailbericht of WhatsApp naar 06-14776477 (niet telefonisch!) voor een afspraak. 

Vrijwilligers Gezocht

Wij zoeken nog enthousiaste/leuke/spontane/gezellige vrijwilligers voor ‘t Winkeltje! Het maakt niet uit of je verkoopervaring hebt of niet; wij leiden je op tot professioneel verkoper/ster. Mooi meegenomen! Dit is ook gelijk een invulling van de vrijwilligersuren, deze heb je dan meteen te pakken en afgeschreven. Graag per mail laten weten indien je interesse hebt: winkel@almere90.nl

Veiligheid: De bond adviseert tegenwoordig het gebuik van faceguards, voor de infield bij softbal, maar ook voor honkbal gaan die geluiden op. Bij de pupillen honkbal is al het advies gegeven om de slaghelmen te voorzien van faceguards. Veiligheid voor alles en daarnaast een fijn gevoel dat als tijdens het slaan of pitchen iets mis gaat het gezicht van de speler is beschermd. Sinds een week hebben we nieuwe helmen compleet met faceguard, maar ook bitjes ter bescherming van het gebit. Voor deze artikelen geld dat de voorraad beperkt is en dat het wordt besteld naar behoefte. Veilig het veld op? Kom dan langs in de winkel en laat je door de dames in de winkel voorlichten.

Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ook kunt u tijdens openingstijden bellen met het nummer van de kantine 036-5499540.

  • Houd de site in de gaten voor afwijkende de openingsdagen en tijden. Tot ziens in ons Winkeltje!