In de winkel vind je een ruime sortering honkbal- en softbalspullen, uniformen, helmen, petten, bescherming en nog veel meer.

Openingstijden

  • Woensdag 16.30 – 17.30

Mail naar winkel@almere90.nl of bel 0614776477 voor een afspraak buiten de bovenstaande openingstijden.

Vrijwilligers Gezocht

Wij zoeken nog enthousiaste/leuke/spontane/gezellige vrijwilligers voor ‘t Winkeltje! Het maakt niet uit of u verkoopervaring heeft of niet. Wij leiden u op tot professioneel verkoper/ster. Mooi Meegenomen! Dit is ook gelijk voor uw vrijwilligersuren, deze heeft u dan meteen te pakken en afgeschreven. Graag per mail laten weten of u interesse heeft: winkel@almere90.nl

Veiligheid: De bond adviseert tegenwoordig het gebuik van faceguards, voor de infield bij softbal, maar ook voor honkbal gaan die geluiden op. Bij de pupillen honkbal is al het advies gegeven om de slaghelmen te voorzien van faceguards. Veiligheid voor alles en daarnaast een fijn gevoel dat als tijdens het slaan of pitchen iets mis gaat het gezicht van de speler is beschermd. Sinds een week hebben we nieuwe helmen compleet met faceguard, maar ook bitjes ter bescherming van het gebit. Voor deze artikelen geld dat de voorraad beperkt is en dat het wordt besteld naar behoefte. Veilig het veld op? Kom dan langs in de winkel en laat je door de dames in de winkel voorlichten.

Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ook kunt u tijdens openingstijden bellen met het nummer van de kantine 036-5499540.

  • Houd de site in de gaten voor afwijkende de openingsdagen en tijden. Tot ziens in ons Winkeltje!