Heb jij spullen nodig voor het nieuwe seizoen? Maak vooraf je afspraak via Whatsapp.

Stuur een bericht via WhatsApp naar 06-14776477 (niet telefonisch!) en we maken een afspraak.

De Winkel is weer alleen op afspraak open !

Regels wanneer je iets bij de Winkel wilt kopen:

 • Toegang tot het winkeltje voor maximaal twee klanten tegelijk !
 • Voor het betreden van de winkel graag je handen desinfecteren, desinfectie is op de club aanwezig. In de winkel vragen we je om zo min mogelijk aan te raken.
  • Handschoenen en knuppels mogen alleen met plastic handschoenen aangeraakt worden, deze zijn in de winkel aanwezig.
  • Slaghandschoentjes kunnen niet gepast worden,neem voor je komst de maat op van je hand op het langste en breedtste punt van je hand, mocht je die toch willen kopen.
 • In de Winkel kun je alleen met pin betalen.

Hou je aan de aanwijzingen van de winkelmedewerkers, de teammanagers en de coaches bij het betreden van het terrein. Verder vragen we je om rekening te houden met de geldende regels:

 •  Houdt afstand.
 •  Kom niet als jij of iemand in je huishouden gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
 •  Blijf thuis als iemand in je huishouden koorts heeft.
 •  Blijf thuis als iemand in je huishouden positief getest is op covid 19.

In de winkel vindt je een ruime sortering honkbal- en softbalspullen, uniformen, helmen, petten, bescherming en nog veel meer.

Vrijwilligers Gezocht

Wij zoeken nog enthousiaste/leuke/spontane/gezellige vrijwilligers voor ‘t Winkeltje! Het maakt niet uit of je verkoopervaring hebt of niet; wij leiden je op tot professioneel verkoper/ster. Mooi meegenomen! Dit is ook gelijk een invulling van de vrijwilligersuren, deze heb je dan meteen te pakken en afgeschreven. Graag per mail laten weten indien je interesse hebt: winkel@almere90.nl

Veiligheid: De bond adviseert tegenwoordig het gebuik van faceguards, voor de infield bij softbal, maar ook voor honkbal gaan die geluiden op. Bij de pupillen honkbal is al het advies gegeven om de slaghelmen te voorzien van faceguards. Veiligheid voor alles en daarnaast een fijn gevoel dat als tijdens het slaan of pitchen iets mis gaat het gezicht van de speler is beschermd. Sinds een week hebben we nieuwe helmen compleet met faceguard, maar ook bitjes ter bescherming van het gebit. Voor deze artikelen geld dat de voorraad beperkt is en dat het wordt besteld naar behoefte. Veilig het veld op? Kom dan langs in de winkel en laat je door de dames in de winkel voorlichten.

Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ook kunt u tijdens openingstijden bellen met het nummer van de kantine 036-5499540.

Stuur dan een emailbericht of WhatsApp naar 06-14776477 (niet telefonisch!) voor een afspraak. 

 • Houd de site in de gaten voor afwijkende de openingsdagen en tijden. Tot ziens in ons Winkeltje!