Hieronder een overzicht van alle partners van bsc Almere’90.

Wilt u ook partner van Almere’90 worden? Zie voor de mogelijkheden achter het tabblad “Sponsoring” en / of neem contact op met het Bestuur via bestuur@almere90.nl.


All3

All3 is nieuwe speler op de Almeerse markt en verzorgt het vakkundig aanleggen van moestuinen en moestuin onderhoud voor nieuwbouwprojecten, stadstuinen of op de volkstuin zelf. Ook is all3 in te huren voor groen onderhoud of project support. Met de moestuin webshop biedt all3 daarnaast de mogelijkheid om direct opmaat in te spelen op de wensen bij de moestuin aanleg en het onderhoud van haar klanten:  (semi)overheid, zakelijke en de particuliere markt. 

All3 groen en moestuin specialist heeft zin in het partnership met BSC Almere 90 en maakt met haar bijdrage graag het positieve verschil.

Meer weten over de dienstverlening van all3?
https://all3.nl/

Gelijk moestuin artikelen bestellen in de webshop?
https://all3.nl/moestuin-shop

Bonbox

Een nieuwe verpakkingsservice die je helpt om jouw cadeau persoonlijker, spannender en mooier te maken. Met unieke ontwerpen en de mogelijkheid om je verpakking helemaal te personaliseren. 

BonBox is de persoonlijke oplossing voor: Verjaardagen, Cadeaus voor teamleden, Onboarding, Ziekte van medewerkers, Kerst, Sinterklaas, pasen etc., Jubilea, En nog veel meer! Bekijk onze website www.mijnbonbox.nl. Volg ons op instagram @mijn_bonbox of op facebook @mijnbonbox. 

.

BON Import B.V.

BON IMPORT BV is importeur en groothandel op het gebied van wijn, sterke dranken en frisdranken. Wij zijn een jonge, dynamische en snel groeiende groothandel met lef. Onze stijl is professioneel maar ongedwongen, vriendelijk en behulpzaam. Hierdoor creëren wij een zeer prettige samenwerking met onze klanten.Ons assortiment aan wijn, gedestilleerde dranken, speciale bieren en frisdranken worden met passie op uw wensen afgestemd. 
De wijnen die wij zelf importeren komen o.a. uit Spanje, Hongarije, Italië, Portugal en natuurlijk Frankrijk. www.bonimport.nl

Boogaart Almere

Volg ons op:  Facebook | Linkedin | Instagramwww.boogaartalmere.nl

Boogaart Almere verzorgt het groen in de openbare woon- werk- en leefomgeving. Ontzorgt bedrijven, instellingen, stichtingen en verenigingen bij het beheer van de buitenruimte.

.

.

.

Club Pelikaan

Club Pellikaan is een sportclub voor het hele gezin. Wij geloven in de juiste balans tussen beweging, voeding en ontspanning. Bij ons vindt je alles gewoon onder één dak voor één vaste maandprijs. Van bodypump tot boksen en van medisch advies tot massages. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, begeleiding van een fitcoach om alles uit je workout te halen en groepslessen voor jong en oud. Doe mee met hot yoga of sla een balletje op de tennis, squash- of badminton baan. Blijf daarna nog even hangen in The Coffee Club, waar je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kan genieten van een goede kop koffie, een rijkelijk belegd broodje of een verantwoord sapje. Een gezonde lifestyle om te genieten van het leven. Living The Good Life!

Communicatie-expert

Communicatie-expert is veelzijdig marketing en communicatie specialist, o.a. voor ontwikkeling van kansrijke ideeën en concepten. De inzet van Communicatie-expert is toegevoegde waarde, focus en win-win, zo ook in de nieuwe samenwerking met BSC Almere 90. Communicatie-expert vindt dat communicatie het positieve verschil maakt !

Meer weten over de missie of dienstverlening van Communicatie-expert?
https://communicatie-expert.nl

Connect-em

Connect-em is een toonaangevend projectmanagement- en adviesbureau met uitgebreide expertise op het gebied van geïntegreerde contractvormen in de gebouwde en natuurlijke omgeving. Vanuit kantoor in Almere zijn onze projectmanagers en adviseurs betrokken in complexe multidisciplinaire projecten namens zowel publieke als private partijen.

www.connect-em.nl

.

.

Groen AA

Groen Administratie & Advies is het administratiekantoor voor MKB-ondernemers. Wij bieden een brede dienstverlening op financieel, fiscaal en administratief gebied. Een dienstverlening die zich onderscheidt door persoonlijke betrokkenheid, hoogwaardige automatisering en nuchtere zakelijkheid. Waardoor jij je volledig kunt concentreren op je eigenlijke business. Of je nu onderneemt vanuit een eenmanszaak, VOF of vanuit een BV-structuur. Bij het runnen van je business concentreer je je het liefst op je kernactiviteiten. Daar zit je continuïteit, daar ligt je succes.

Zaken als administraties, belastingen, jaarrekeningen, pensioenen en verzekeringen zijn vaak hinderlijke en tijdrovende onderbrekingen van het dagelijks werk. Laat dat nu net de zaken zijn die wij als geen ander beheersen.

Van oudsher richten wij ons op ondernemers en ondernemingen op het gebied van marketing/reclame/communicatie/media, maar bijvoorbeeld ook op zakelijke dienstverleners waaronder juristen en adviseurs; kortom de dienstverlenende MKB’er. Onze kracht is dat we de specifieke business van onze klanten goed kennen, hun taal spreken. Dat doen we met een hecht team waarin alle disciplines – van fiscalist tot accountant – zijn vertegenwoordigd. Ook zijn we voor jou de erkende gesprekspartner met banken, belastingdienst en gerenommeerde accountantskantoren. We nemen geregeld contact met je op om te horen hoe de zaken ervoor staan. Kortom, we voelen ons persoonlijk betrokken bij het reilen en zeilen van je business.

GROEN Administratie & Advies

W. Dreesweg 2-6 / 2e etage kamer 02.024 / 1314 VB Almere / T 06-81018624 / E info@groenaa.nl

Infrahands B.V.

‘Wij leveren u verkeers- en veiligheidsdiensten. De naam zegt het al, wij voeren hoofdzakelijk werkzaamheden uit op het gebied van Infra. Dit zijn werkzaamheden aan de weg en aan het spoor. Wij leiden onze werknemers op in ons eigen Opleidingscentrum waarvan je mag verwachten dat dit op hoog niveau plaatsvindt. Hierdoor leveren onze gecertificeerde medewerkers kwaliteit. InfraHands B.V. werkt onder het motto ‘We werken veilig of we werken niet’. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.infrahands.nl of bel naar tel. 0294 – 20 30 31.’

Jumping Jack

Jumping Jack zet je wereld op z’n kop, Hier vind je niet alleen trampolines, maar alles om te springen, battlen en toffe tricks uit te voeren. Hier veranderen muren in vloeren en zijn hoogtes je beste vriend. Spring in een bak vol schuimblokken of je laten vallen in een enorme airbag gevuld met lucht. Battle met je vrienden op de balansbalk, leer vette salto’s maken of win met een wedstrijdje trefballen. Aan de jongste jumpers (2-4jr) is ook gedacht met een speciaal mini-jump uur. Heb je een Family lidmaatschap bij Club Pellikaan dan jumpen de kids 4x per maand een uur gratis. Jumping Jack is daarnaast dé plek voor jouw kinderfeestje, schooluitje of bedrijfsuitje!

www.jumpingjack.nl

Lampdirect

Bij Lampdirect ben je op het juiste adres voor topkwaliteit LED verlichting in diverse soorten en maten. Al jarenlang zijn we de trotse marktleider van Europa in online verlichting. Tot ruim 90% besparen op je energiekosten en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een schoner klimaat? Ook dan zit je goed bij Lampdirect. Met onze duurzame LED producten van A-merken zoals Philips, Noxion en Osram wordt er jaarlijks zo’n 475.000 ton aan CO2 bespaard. Doe je met ons mee? Neem snel een kijkje op lampdirect.nl en ontdek alle mogelijkheden.


Ontvang nu 5% korting op alle LED verlichting van topmerk Noxion! Voeg hiervoor kortingscode ALMERE90 toe aan je winkelwagen. Deze code kan slechts éénmaal gebruikt worden en is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. Geldig tot 24-5-2021.

Matemade

Matemade is a high-end creative film company.
We’re agile and oddly tailored to your project needs. From pre to post-production – including our in-house facilities; we’ll provide an unparalleled bang for your buck.
Rooted in travel and adventure sports, we produce global TV commercials, branded content, web-series and documentaries.

Matemade is independent. We believe in meaningful relationships and in our tightly-knit, always-on, worldwide community of best-in-class talent. From established writers to local producers, from spoken word artists to acrobats. True.

Come tell us what’s on your mind. We look forward to collaborate with you.

Vakgarage Mobron 

Vakgarage Mobron in Almere is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt. Als Vakgarage bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden. 

Dukdalfweg 29 | 1332 BJ Almere-Buiten
036 – 532 44 57 | 06 – 288 988 61
www.autobedrijfmobron.nl | info@autobedrijfmobron.nl  

Multicarpet

MultiCarpet is een dynamisch bedrijf dat zich richt op de zakelijk en particuliere markt.

Kwaliteit, nazorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Voor iedere vloer bent u bij MultiCarpet aan het juiste adres. Wij verzorgen projectstoffering door geheel Nederland. Tevens verzorgen wij woningstoffering in de regio Flevoland en daarbuiten.Kijk eens verder op onze site voor meer informatie, wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Edwin Spaargaren / MultiCarpet / 06-11299856

Multicopy

Multicopy is partner van Almere ‘90 omdat wij op die manier uiting geven van een sociale en maatschappelijke betrokkenheid. Bij de naam Multicopy denkt iedereen meteen aan de copyshop waar verenigingen hun clubblaadje laten printen. Dat is achterhaald: anno 2021 is Multicopy een allround communicatiespecialist voor het MKB. Door onze betrokkenheid bij verschillende clubs en ondernemers in Almere proberen we dit duidelijk te maken. Door opening van ons Communicatie Inspiratie Centrum in Almere geven we nog meer invulling aan de communicatie van onze klanten.

Pethke B.V.

Wij zijn Glazenwasserij-en Schoonmaakbedrijf Pethke  B.V., een gerenommeerd familie bedrijf en trotse sponsor van Almere’90 en shirtsponsor van heren 1.  

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij Pethke B.V. is opgericht in 1983. Begonnen met voornamelijk raambewassing en een klein gedeelte schoonmaak. Door onze juiste aanpak met brede ervaringen en inzet zijn wij uitgegroeid tot een solide allround schoonmaakbedrijf in de ruimste zin van het woord. Onze expertise ligt op het gebied van alle reguliere- en incidentele schoonmaak van o.a. kantoren, winkelcentra, trappenhuizen, centrale ruimten en verzamelpanden. 

Wij werken met de nieuwste technologieën en geavanceerd materiaal. Hierdoor kunnen wij een goede kwaliteit en werktempo garanderen. Tevens werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -materialen, zo dragen wij bij aan een minimale belasting van het milieu. Werken in een frisse schone omgeving werkt stimulerend op het humeur en in een prettige sfeer wordt meer inzet getoond. Hier dragen wij graag ons steentje aan bij! 

Ons bedrijf is middels telefoon en/of email direct bereikbaar om gehoor te geven aan al uw vragen, wensen en eventuele klachten. 

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf, waar u direct contact heeft met een vast aanspreekpunt om gehoor te geven aan al uw wensen en waar u kunt rekenen op een goede service, een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

E-mail: info@pethkebv.nl  / Website: www.pethkebv.nl  / Telnr: 020 447 3305

Rixax Verhuur

Rixax Verhuur zet zich sinds jaar en dag in om sportclubs in de regio te ondersteunen. Sportclub B.S.C. Almere ’90 is met trots aan het rijtje toegevoegd.
“Sporten is ontzettend belangrijk voor zowel de jeugd als volwassen De soft- en baseball verenging Almere ’90 sprak ons enorm aan en wij wilden hen graag supporten.

We kijken uit naar een mooie samenwerking die komen gaat, aldus Mark van Meer.”