BSC Almere verkoopt loten met de Grote Clubactie

Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. BSC Almere doet mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is dat elk (jeugd)team aan het begin van het seizoen een leuk teamuitje kan organiseren.
Ook de seniorenteams hebben de mogelijkheid om loten te verkopen en te sparen voor (korting op) een teamuitje.


De Grote Clubactie is er om verenigingen te helpen. Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Van alle Nederlandse loterijen geven wij het allerhoogste percentage direct aan het goede doel, namelijk 80%. Jaarlijks kunnen ruim 5.000 verenigingen hun doelen realiseren, vanwege de steun van mensen zoals jij.

Teamuitjes

De helft van de opbrengst van de verkochte loten kun je gebruiken voor een teamuitje, hoe meer loten jullie als team hebben verkocht hoe meer je als team kunt besteden. Wordt het een BBQ of gaan jullie met het hele team op trainingsweekend? Aan het begin van het seizoen maken we de balans op en berekenen we wat er in het ‘spaarpotje’ van de teams zit. Dit spaarpotje kan door het team gebruikt worden voor een leuke activiteit. 

Hoe werkt het?

Een lot kost € 3,- waarvan 80% (= € 2,40) direct naar onze clubkas gaat! Hiervan gaat 1,20 in je persoonlijke ‘spaarpotje’. De spaarpotjes van alle teamleden worden bij elkaar opgeteld en van dat budget kunnen jullie een teamuitje organiseren.

Je kunt een verkoopboekje en een sticker met jouw persoonlijke code ophalen in de kantine. Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen ook online loten kopen met hun telefoon door de QR-code op of in het boekje te scannen. Loten kopen op de traditionele manier is ook nog steeds mogelijk, dan vult de koper met pen een machtigingsformulier in jouw boekje in. 

Ga voor meer informatie over alle winacties naar clubactie.nl/winacties
Voor het Jeugdlid dat de meeste loten heeft verkocht hebben wij al vereniging ook nog een leuke verrassing.

Win gave prijzen

Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te kopen en maak kans op te gekke prijzen.

HELPT U MEE DOOR 1 OF MEERDERE LOTEN VAN ONZE LEDEN TE KOPEN ?