Het is bijna zover, nog een paar dagen tot de Windmill Classic 2018 van start gaat! Van 6 t/m 8 juli strijden 44 teams op onze velden om de Windmill Cup. Van Slovenië tot Ierland komen de teams naar ons toe en een groot aantal blijft ook slapen.

Feest
Vrijdagavond is het feest op de club! Uiteraard zetten we om 20:00 de WK wedstrijd Brazilië – België aan in de kantine en is er aansluitend een gezellige avond met muziek van DJ Skitzo, die eveneens aanwezig was tijdens het 35-jarig bestaan feest. Kom de gezelligheid proeven!

Vrijwilligers
Voor de Windmill kan je je opgeven als vrijwilliger op onze intekenlijst, bij Sandra van Loenen of via windmill@almere90.nl. Op woensdag 4 juli om 19.30 uur hebben we een instructiebijeenkomst. We zoeken hulp voor de fieldcrew, wedstrijdsecretariaat, catering, EHBO, beveiliging, etc. We zien graag heel veel aanmeldingen want deze 5e editie wordt een geweldige happening. Zorg dat je er bij bent!

Meer informatie
Let op: donderdag 5 en vrijdag 6 juli zijn er géén trainingen i.v.m. de Windmill Classic! Bekijk alle informatie op de website van de Windmill Classic: windmillclassic.com