De eerste oefenwedstrijden zijn gespeeld, en de competitie start over slechts een paar weken! We kijken uit naar het nieuwe seizoen, maar hebben zeer dringend extra helpende handen nodig op een aantal vlakken. De vereniging is van de leden en draait volledig op vrijwilligers, en wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen zich betrokken voelen bij de club. Bovendien: vele handen maken licht werk! Meld je nu extra gemakkelijk aan via het aanmeldformulier

Op dit moment zijn de volgende functies het meest belangrijk om te vervullen:

Urgent: Jeugdcoaches
Wil jij onze jeugd iets meegeven dat jou zelf ook ooit is aangeleerd? We zoeken momenteel (extra) coaches voor honkbal (aspiranten 3 en junioren 2) en softbal (pupillen, aspiranten 2 en junioren)

Urgent: Wedstrijdsecretaris honkbal jeugd
Help jij met het inplannen van wedstrijden en toernooien voor de jongste honkbalteams (beeball, pupillen en aspiranten) van Almere ’90?

Urgent: Bestuurslid
De huidige bestuursleden zijn naast het besturen van de club momenteel ook lid van maar liefst 8 verschillende commissies, en zoeken extra ondersteuning bij de meest uiteenlopende zaken. Lijkt het je interessant om de vereniging naar het beste van je kunnen te managen? Meld je dan aan en kom het team van 4 leden versterken! 

Vrijwilliger van Dienst 
We zoeken toppers die het leuk vinden om te helpen in de kantine tijdens trainingen, wedstrijden, toernooien en andere evenementen. Als VD’er ben je de spin in het web bij Almere ’90! Ben jij onze volgende VD’er? 

Verkoper ‘t Winkeltje
Wij zoeken nog enthousiaste/leuke/spontane/gezellige vrijwilligers voor ‘t Winkeltje! Het maakt niet uit of je verkoopervaring hebt of niet; wij leiden je op tot professioneel verkoper/ster. Mooi meegenomen! 

Lid Technische Commissie
Teamindelingen maken, hal- en veldschema’s opstellen, nieuwe aanmeldingen verwerken etc. Hier kunnen we jouw hulp hard bij gebruiken! Zie je het zitten om een aantal uur per week vrij te maken om alle honkbalzaken te ondersteunen en in goede banen te leiden?