Pasmomenten nieuwe tenues op

21 november, 24 november en 1 december

Beste Leden,

Op zaterdag 21 november dinsdag 24 november en dinsdag 1 december organiseren wij pasmomenten voor onze leden voor het aanschaffen van nieuwe tenues. Net als vorig jaar bestel je en betaal je je tenue voor het nieuwe seizoen op deze momenten en ben je gegarandeerd van een nieuw tenue voor het seizoen weer begint.

Je bent als lid van harte welkom op zaterdag 21 november tussen 09:00 u en 16:00 u en op dinsdag 24 november en 1 december tussen 19.00 en 22.00. Kom zoveel mogelijk alleen, neem je een ouder of verzorger mee, kom dan met maximaal twee personen.  

Omdat ook wij ons aan bepaalde maatregelen moeten houden, hebben wij deze dag in tijdsblokken van 20 minuten ingedeeld.

Per tijdsblok kunnen maximaal 3 leden zich inschrijven. 

Vermeld bij de inschrijving graag de naam van diegene die lid is bij Almere ’90. 

Wanneer je je hebt ingeschreven op een voor jou geschikte tijd, krijg je van deze inschrijving een bevestiging in je mail.

Door op onderstaande link te klikken komt u op de inschrijfpagina terecht en kunt u zien welke tijden nog beschikbaar zijn.

link naar reserveringssite tenue passen

Als laatste willen wij iedereen verzoeken om op tijd te komen op het ingeschreven tijdstip en je aan de daarbij behorende eindtijd te houden, zodat we deze dag maximaal kunnen benutten.

Om alles vloeiend te laten verlopen en ons aan de geldende richtlijnen te houden, maken wij gebruik van een aftekenlijst en wordt je persoonlijk opgehaald bij het hek. Mocht er bij aankomst nog niemand bij het hek staan verzoeken wij je even geduld te hebben en te wachten bij het hek.

Ook verzoeken wij iedereen vanaf 13 jaar om een mondkapje te dragen tijdens het bezoek.

Met vriendelijke groet,

Medewerkers ’t Winkeltje

Almere ‘90