Tijdens de druk bezochte najaars ALV hebben wij stilgestaan bij het afgelopen jaar. Daarnaast hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze super vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Vrijwilligers die zich op een bijzondere manier hebben ingezet maken wij  “Lid van verdienste“!

Met trots stellen wij u de Leden van verdienste aan u voor! (vlnr)

Harry van Rijn
Al vanaf het eerste uur jeugdcoach bij Almere’90. Als instructeur heeft hij al heel wat talenten opgeleid. Talenten van Almere’90 die inmiddels elders de hoofdklasse en hoger hebben bereikt. Met zijn stichting United Youth Baseball Education (UYBE) gaat hij zich ook de komende 5 jaar weer verder bezig houden met het opleiden van jonge honkballers van Almere’90.

Paul Bollebakker
Paul coacht al jaren lang zijn eigen kinderen niet meer. Maar heeft zich nog altijd bezig gehouden met het coachen van de aspiranten. Dit jaar ging hij samen met zijn maatje Ivar en de jongens mee naar de junioren. Aankomend seizoen start hij met een nieuwe groep aspiranten die weer veel van hem mogen leren.

Ivar Soerka (niet op de foto)
De dansende politieman en coach bij Almere’90. Samen met Paul heeft hij heel wat jaren de aspiranten gecoacht. Het afgelopen jaar coachte hij de junioren. Ivar gaan we helaas niet meer terug zien als coach maar wij hopen dat hij nog vaak bij ons langs komt om een balletje over te gooien, een drankje en een babbeltje.

Sandra van Loenen
Nog zo’n vrijwilligster die er altijd voor je is. Een van de drie vaste krachten in de kantine. Daarnaast kennen we haar van het winkeltje, sommige kennen haar nog als coach. Ook is zij een belangrijke schakel in de organisatie van toernooien zoals de Windmill Classic.

Manfred van Roekel
Zeg je Almere’90 dan zie je Manfred. Begonnen als coach, later in de TC, het bestuur en de laatste jaren als voorzitter. Het maakte hem niet welke rol hij had. Je kon hem alles zien doen voor de club. Grasmaaien, inkoop van het winkeltje tot hulp bij clinics. Wederom veranderd zijn rol het komende jaar maar zoals we gewend zijn maakt dat voor zijn inzet niet uit.

Marjan Joosten
Ook zij is een van de vaste krachten in de kantine.  Ook wel bekend als kantine-tijger, die altijd voor iedereen klaar staat met een lekker gehakt balletje of een praatje. Een toernooitje of twee… of drie, haar maak je niet gek. Zij is er altijd en werkt kei hard mee .

Wij willen deze leden van harte bedanken voor hun geweldige inzet en hopen dat zij andere inspireren om samen te werken aan deze geweldige club!

BEDANKT!