Facilitaire toppers gezocht!

**Update 18 juli: er zijn nog geen aanmeldingen ontvangen voor onderstaande werkzaamheden**

We zijn dringend op zoek naar ondersteuning bij de facilitaire zaken. Vanaf slechts een paar uur per week help je de club al enorm!

#1. Materiaalbeheerder

Elke dinsdag, woensdag of donderdag moeten de honk- en softballen en andere wedstrijdmaterialen beschikbaar worden gemaakt vanuit het voorraadhok, aan coaches en trainers. Ben je regelmatig op de club en zou je deze rol op je willen nemen? Laat het ons weten!

#2. Klusjesmannen of -vrouwen

Het verven van de deuren, opnieuw in elkaar zetten van de slagkooien, nieuwe tribunes bouwen en repareren, het repareren van het raam boven de ingang v/d hal, opnieuw inrichten van de kantine en meer opkomende klussen. Al deze verschillende zaken moeten gecoördineerd en uitgevoerd worden. Ben je handig aangelegd en lijkt het je leuk hierbij te helpen? Meld je dan snel aan (meerdere personen  welkom)!

We zien erg graag je reactie tegemoet via ikhelpmee@almere90.nl

Veldindeling 21-7 t/m 17-8

Dit weekend vindt het Battle of the Birds plaats bij Almere ’90. Zie het volledige speelschema hieronder.

Regulier wedstrijden

Battle of the Birds

Veldindeling aankomend weekend

Grote dank aan alle vrijwilligers van de Windmill Classic 2018!

Jullie waren met z’n velen, jullie waren enthousiast en jullie waren on-wijs hard aan het werk om de Windmill Classic 2018 tot een groot succes te maken. Aan alle vrijwilligers die zich de afgelopen dagen hebben ingezet: dank jullie wel!

– Het bestuur van Almere ’90
Julie, Josh, Patrick, Anne-Marieke & Stefan

Foto’s

Met ontzettend veel foto’s van de Windmill Classic 2018 is het lastig een selectie te maken. Het album zal dan ook zeker worden aangevuld en een vaste plek krijgen op de website. Hierbij vast een eerste diavoorstelling:

« Oudere berichten

© 2018 Almere '90

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑