Almere’90 heeft heeft sinds 4 november 2020 een nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur is te bereiken via bestuur@almere90.nl en bestaat uit:

Voorzitter : Frank Groen

 

 

 

 

Al 45 jaar ben ik betrokken bij de honk- en softbalsport. Sinds 2000 ben ik bij B.S.C. Almere actief, vooral als coach en adviseur op financieel gebied. Vanaf 4 november 2020 gekozen als voorzitter. 

 

 

 

 

Penningmeester : Debby Brals

 

 

 

Ik ben 45 jaar en 2 kinderen van ons spelen op de club. Een speelt bij softbal junioren en de ander bij  honkbal aspiranten. Al 15 jaar ben ik zelfstandig ondernemer in Almere. Ik coach en begeleid mensen met afvallen. Ik ben enthousiast, spontaan, open en praktisch ingesteld. Ik ga er vanuit dat we een leuke tijd tegemoet gaan met dit nieuwe bestuur.

 

 

Secretaris : Iris van de Schepop

 

 

 

In het dagelijks leven ben ik adviseur bij het Leercentrum van de Nederlandse Spoorwegen. In 2008 maakte ons gezin voor het eerst kennis met softbal middels een clinic. Inmiddels spelen beide dochters softbal en is mijn man coach. Ik kijk er naar uit om als secretaris mijn steentje bij te dragen in de groei van B.S.C. Almere.

 

 

 

 

Slowpitch : Richard Foppen

 

 

 

Op mijn 7e ben ik begonnen met Baseball bij OVVO en later gespeeld bij DVH. Vanaf 1999 ben ik betrokken bij Almere’90 als coach en als speler bij Fastpitch Softball.
In 2013 ben ik één van de initiatiefnemers voor het ontwikkelen van Slowpitch Softball in Nederland geweest, in samenwerking met de KNBSB. Ook ben ik één van de oprichters van de Windmill Classic en de Nederlandse Slowpitch teams.(DNT – Kingdom). Official KNBSB ben ik sinds 2013.

 

 

Technische Commissie Honk- en softbal : Frans van de Schepop

 

 

 

Mijn gezin is een echt softbal gezin. Mijn 2 dochters spelen softbal, mijn vrouw is teammanager en ik ben trainer/coach van een Dames softbalteam. Buiten het softbal ben ik werkzaam bij de Nederlandse Spoorwegen in Amsterdam als technisch Werkverantwoordelijke Veiligheid. Vanaf 2015 ben ik voorzitter van de TC softbal.  Coachen zit in mijn bloed, mijn motto is ‘met plezier presteer je meer’.