Samenwerking UBYE & Almere’90

UYBE en Almere’90 hebben een vijf jarige samenwerkingsovereenkomst gesloten om het jeugdhonkbal binnen Almere nadrukkelijker op de kaart te zetten. Voor de komende 5 jaar is afgesproken om gezamenlijk vorm te geven aan een United-Almere’90 Baseball Academy, waarbij gewerkt wordt aan de ontwikkeling van de talenten bij de vereniging Almere’90.

De ingangsdatum en looptijd van de samenwerking is van 1 januari 2018 t/m 31 december 2022, met een optie voor verlenging van nog eens 2 jaar. De insteek is om op termijn in alle leeftijdscategorieën de A-lijn jeugdteams te coachen en te trainen. De coaching en training zal dan worden verzorgd door instructeurs van de stichting UYBE.  

Door UYBE zal i.s.m. Almere’90 vanaf september/oktober jaarlijks tryout trainingen worden georganiseerd t.b.v. de selectie  teams van en voor de United-Almere’90 A-lijn  pupillen, aspiranten en  junioren. Inschrijving voor deze tryout trainingen zijn open zijn voor zowel bestaande Almere’90 leden als niet Almere’90 leden.

Mogen u en uw kind open staan voor deze uitdaging of willen ervaren hoe deze trainingen zijn, meldt u zich dan ter zijner tijd na verschijnen van de inschrijfmogelijkheid aan via de site www.unitedbaseball.nl of deze site.

Heeft u na het lezen nog vragen dan kunt u hiervoor terecht via info@unitedbaseball.nl

Met sportieve groet,

Stichting United Youth Baseball Education en het bestuur van Almere’90