Crowdfundactie – doe je mee!?

Het bestuur, communicatieteam en onderhoudscommissie hebben de hoofden bij elkaar gestoken om na te denken over verbeteringen binnen de club. Feit is dat er weinig geld in kas is, maar er wel een paar zeer belangrijke opknapbeurten nodig zijn. Daarom zijn we een crowdfundactie gestart! Het doel van de campagne is om een bedrag van € 5.000 in te zamelen wat we zullen gebruiken voor de volgende zaken:

  • Hout voor de tribunes van het hoofdveld, beeball veld en softbalveld 1
  • Nieuwe EHBO dozen  & benodigdheden
  • Repareren van het kozijn boven de ingang v/d hal
  • Opknappen van de dug-outs

Belangrijk: de crowdfundactie wordt beheerd door Stefan Driehuijs. Hij zal samen met het communicatieteam zorg dragen voor een uitgebreide beschrijving van alle inkomsten en uitgaven op de website, zodat al het geld ook daadwerkelijk op de juiste plek terecht komt. Uiteraard kan er altijd contact worden opgenomen voor extra toelichting via communicatie@almere90.nl!

Lees verder

Coaches gezocht!

We zijn nog steeds op zoek naar coaches voor pupillen 2 (8 t/m 12 jaar) en junioren 3 (16 t/m 21 jaar). Wil jij deze kids iets meegeven dat jou zelf ook ooit is aangeleerd? Of lijkt het je leuk je eerste ervaring op te doen als coach (met hulp)? Aarzel dan niet en meld je aan! Vul het onderstaande formulier in (ook indien je tips hebt wie eventueel geschikt zou zijn)!

’t Winkeltje weer geopend

Vanaf woensdag 14 februari zal ’t Winkeltje weer geopend zijn. Bekijk de pagina voor de actuele openingstijden.

Nieuwsbrief zondag 4 februari

Bij deze (alsnog) de digitale versie van de nieuwsbrief van afgelopen zondag!

Bekijk ‘m hier: Mogen we je wat vragen? ⚾

« Oudere berichten

© 2018 Almere '90

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑