NK Little League 2018

In het Pinksterweekend van 19, 20 en 21 mei 2018 word er op ons complex in Almere gestreden om het NK Little League. Doe jij ook mee aan dit honkbal / softbal avontuur? Misschien speel jij dan straks de World Series in Amerika!?!

 

Lees verder

Heren 1 speler brengt boek uit

Een mooi artikel in de Almere Deze Week over Mike Harmsen, die al vanaf kleins af aan honkbalt bij Almere ’90.

Lees verder

Leden van verdienste

Tijdens de druk bezochte najaars ALV hebben wij stilgestaan bij het afgelopen jaar. Daarnaast hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze super vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Vrijwilligers die zich op een bijzondere manier hebben ingezet maken wij  “Lid van verdienste“!

Lees verder

Samenwerking Jeugdsportfonds

Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Alle kinderen moeten kunnen sporten! Ook bij Almere’90 kun je terecht met het jeugd sportfonds. Neem voor meer informatie contact op met josta.visser@jeugdsportfonds.nl of kijk op www.jeugdsportfonds.nl. Bekijk meteen ook even dit mooie filmpje wat het jeugd sportfonds maakte van Ilyas uit pupillen 1.

« Oudere berichten

© 2017 Almere '90

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑