Honkbal, Softbal, BeeBall of toch Slowpitch? Bij Almere ’90 verwelkomen we je graag om een van deze sporten eens uit te komen proberen! Bij Almere ’90 staan sociale binding, sportplezier en samenwerking centraal.

We bieden je de kans om 3 keer mee te doen met een training, waar in je kunt beslissen of de sport iets voor je is! Neem contact op met onze secretaris via info@almere90.nl onder vermelding van je naam en geboortedatum voor vrijblijvende informatie. Je kunt natuurlijk ook op ons complex langskomen en eerst een keer de sfeer proeven. Hieronder tref je een aantal documenten aan die je meer vertellen over onze sporten.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Almere’90 werkt ook samen met het Jeugdsportfonds. Klik hier voor meer informatie.

Uitleg Softbal

 

Uitleg Honkbal

   

Uitleg Slowpitch

 

Uitleg Beeball

   

Beeball is een leuke balsport voor jongens en meisjes. Al vanaf 5 jaar kan je bij Almere ’90 meedoen met deze teamsport. Beeball lijkt veel op honkbal en softbal en de kinderen worden spelenderwijs hierop voorbereid. Honkbal en softbal worden al meer dan 150 jaar in Amerika gespeeld. Beeball is een sterk vereenvoudigde vorm van honkbal en softbal bedoeld om de jongste kinderen de beginselen van deze sporten aan te leren. Het spel wordt gespeeld door jongens en meisjes vanaf 6 tot 10 jaar. De veiligheid van het spel is erg belangrijk. Hier heeft BeeBall rekening mee gehouden door middel van een zachte knuppel en een zachte speelbal.