Het nieuwe bestuur is te bereiken via bestuur@almere90.nl en bestaat uit:

Julie Marcus – Voorzitter

Ik ben een Red Sox fan uit Boston en woon inmiddels al weer 8 jaar in Europa met mijn gezin. We hebben vijf jaar in Barcelona gewoond en de laatste drie jaar in Nederland. Twee jaar geleden werden onze kinderen lid bij Almere ’90 om onze kinderen kennis te laten maken met onze favoriete vrije tijdsbesteding, honkbal. Onze zoon Aidan speelt aspiranten en Liam is een pupil. Ik ben afgestudeerd in marketing en ondernemerschap aan een top universiteit in de United States. Daarna ben ik het grootste deel van mijn carrière werkzaam geweest in de reclame marketing wereld. De afgelopen 13 jaar ben ik als ondernemer werkzaam geweest in de promotiematerialen, en in het voorjaar van 2016 heb ik mijn bedrijf verkocht. Ik wil graag iets terug doen voor de samenleving en heb nu zowel de tijd en energie om mij toe te leggen Almere ’90 verder uit te bouwen. Mijn ervaring als ondernemer maakt mij geschikt voor de functie van voorzitter. Ik kijk er naar uit om met jullie allemaal te werken.

 

Josh Marcus – Penningmeester

Ik kom uit de United States en heb een Ierse achtergrond. Ik ben afgestudeerd in ondernemerschap en financiën. Voor meer dan 20 jaar heb ik in technologische e-commerce  bedrijven gewerkt. In het verleden was ik onderdeel van het management team van Vistaprint in Europa. En momenteel werk ik bij Albelli in het managementteam als CTO verantwoordelijk voor 10 miljoen euro budget. Ik ben getrouwd met Julie en zoals jullie hebben kunnen lezen spelen onze beide zonen bij Almere ’90. Mijn achtergrond en vaardigheden maken mij waardevol om toe te treden in het bestuur. Mijn focus zal dan komen te liggen om management en financiën.

 

 

Rosita Visker – Secretaris

Ik ben Rosita Visker, stiefdochter van Kalusha Bwalya. Hij was professionele voetballer in binnen en buitenland. Hierdoor heb ik veel plekken van de wereld gezien. Eenmaal terug in Nederland heb ik gestudeerd aan het ROC in Amersfoort. Daarna heb ik verschillende banen gehad. Ik ben een paar jaar geleden afgekeurd om betaald werk te doen. Dit door een hersenbloeding en zuurstof tekort. Ik ben bij Almere ’90 terecht gekomen door mijn vriend die zelf ook honkbal speelt. Mijn zoon Ilyas speelt nu al 4 jaar bij Almere’90. Door mijn creativiteit en ervaring met organiseren en decoreren, ga ik me richten op het organiseren van evenementen, en de secretariële werkzaamheden. Ik hoop dat ik een mooie bijdrage kan leveren om in samenwerking met vele van jullie Almere ’90 te laten groeien.

 

Patrick Boers – Facilitaire Zaken

Als ras echte schapenkop ben ik geboren en getogen in Dordrecht. Voor de liefde verhuist naar Almere waar ik nu al bijna 2,5 jaar woon. Ik ben torenkraan machinist geweest, en heb jaren op de vrachtwagen gereden. Ik ben helaas al 2 jaar thuis wegens mijn gezondheid waardoor ik mijn beroep niet meer kan uitoefenen. Door mijn bonuszoon die inmiddels al weer 4 haar honkbalt bij Almere ’90 heb ik de club leren kennen. Door mijn logistieke ervaring en de hoeveelheid vrije tijd die ik beschikbaar heb zijn er genoeg dingen binnen de club die ik voor mijn rekening kan nemen. Om Almere ’90 met een nieuwe bestuur en vrijwilligers verder door te laten groeien.

 

 

Stefan Driehuijs – Communicatie

Inmiddels ben ik 20+ jaar lid van Almere ’90 en heb ik bijna alle pupillen, aspiranten, junioren en senioren teams doorlopen. Momenteel speel ik bij Heren 2, dat uitkomt in de 3e klasse. Daarnaast werk ik bij een touroperator in Amsterdam, waar ik de marketing en communicatie voor mijn rekening neem. Mijn doelstelling binnen onze vereniging is het verbeteren van de communicatie, zowel binnen de club als daarbuiten. Denk hierbij aan een nieuwe website, focusgroepen en dialoog tussen clubleden.